Αγορά Χωρίς Πιστωτική Κάρτα

Αντικαταβολή

Κόστος Υπηρεσίας 2,50€

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον courier που σας έφερε την παραγγελία.

  • Σε περίπτωση που λόγω όγκου ή βάρους η παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμη για πληρωμή μέσω αντικαταβολής, θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφωνικά πριν την διεκπεραίωση της.
  • Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει κόστος 2,50€ ανά παραγγελία.

Για αγορές άνω των 500,00€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Με κατάθεση σε τράπεζα

Χωρίς Κόστος Αντικαταβολής

Μετά την κατάθεση χρημάτων σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

  1. ALPHA BANK :         GR8601404300430002002012434
  2. ΠΕΙΡΑΙΩΣ :                GR2901712980006298142676142

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: ΜΠΟΥΖΙΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το καταθετήριο μέσω email στο [email protected] ή να μας ενημερώσετε για την τράπεζα κατάθεσης στο 2665 025 106 ώστε να γίνει η επιβεβαίωση.

Παρακαλούμε στην δικαιολογία – σχόλια της κατάθεσης να βάλετε ΜΟΝΟ τον αριθμό παραγγελίας.

Πληρωμή Στο Κατάστημα

Χωρίς Κόστος Αντικαταβολής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας, με μετρητά ή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα.

Αγορά Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Χωρίς Κόστος Αντικαταβολής

Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και Diners. Η πληρωμή γίνεται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας πληρωμών της Alpha Bank.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Απόρρητο Συναλλαγών

Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου( e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος / χρήστη του boomtoys.gr είναι άκρως εμπιστευτική και η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί:
Στις πληροφορίες των συναλλαγών σας επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπάλληλους και μόνο όταν είναι απαραίτητο, πχ. για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Στοιχεία πελατών και των συναλλαγών τους δεν αποκαλύπτονται από την εταιρεία μας  παρά μόνο μετά από έγγραφη εξουσιοδότηση ή κατόπιν δικαστικής απόφασης ή απόφασης άλλης δημοσίας αρχής.

Ακόμη και στην περίπτωση που η εταιρεία μας συνεργάζεται με τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν πληροφορίες για τα στοιχεία που τους αφορούν καθώς και να ζητήσουν διόρθωσή τους, εάν είναι σε θέση να αποδείξουν την ύπαρξη λάθους.

Τέλος, για τη δική σας ασφάλεια θα πρέπει και εσείς να προσπαθείτε να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του συστήματος ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις κοινοποιείτε σε τρίτους.